Naar jaarlijkse gewoonte tekenen we present op Made in Asia in Brussel! Wij zorgen voor de lekkerste Koreaanse hap bij al die Azië-gekte!!!

De 10de editie van de beurs MADE IN ASIA in 2018 zal dus drie volledige dagen duren en nog groter zijn en net zoals vorig jaar, zal de beurs YOUPLAY ! samen doorgaan (de beurs rond gaming, video en spellen): twee beurzen dus voor de prijs van één!

MIA-ticket geeft je ook gratis en onbeperkt toegang tot een nieuwe beurs over (video)games: YOUPLAY !Dit nieuwe (gratis) onderdeel van de MIA-beurs verzamelt alle actoren uit de gamingwereld. Je zal er je favoriete games kunnen kopen, de grootste kampioenen van de esport kunnen bewonderen, met je vrienden de laatste en boeiendste gezelschapsspelen kunnen uittesten, je ontspannen met levensgrote spelletjes en je favoriete Youtubers ontmoeten uit de gaming-, de wetenschaps- en de humoristische wereld.

 

Meer info zie https://madeinasia.be/nl/