Zo'n 2 jaar geleden begonnen we ons cateringbedrijfje Table d'Ho met een partytent en een zelf in elkaar geknutselde mobiele keukenblok. Zo schuimden we vele festivals af en verzorgden we tal van cateringopdrachten. Het was rock & roll en soms hard zwoegen op reserve maar door onze passie en het geloof in ons project hebben we de vele uitdagingen toch doorstaan en volgehouden. Met dank aan vele losse en vaste helpers en het enthousiasme van onze klanten.

Maar een jaar later hadden we het echt wel gehad met al dat gezeul en het telkens opbouwen/afbreken van ons kraampje. We kochten een oersaaie tweedehands bestelwagen en transformeerden die eigenhandig naar een 'echte' food truck die paste in onze huisstijl. Geen grand chique maar wel stijlvol en persoonlijk. Wat een verademing! Nog meer mensen begonnen ons te kennen en vanuit ons truckje hebben we ondertussen vele lachende en tevreden klanten mogen bedienen. En met voorsprong de meest gestelde vraag aan ons luik was 'Hebt u ook een restaurant? Want we willen zo graag eens komen eten.' Wel... dat restaurant... dat zat al wel ergens tussen onze dromen maar zoiets realiseren is nog andere koek.

En kijk! Met dezelfde passie en nog meer goesting als 2 jaar geleden is het zover. We zochten een pand en hebben een fantastische plek op ons pad gevonden. Maar het was een boekenwinkel en geen horecazaak. Dus... dan maar weer alle hands on deck. Muren bouwen, nutsvoorzieningen aanpassen, keuken bouwen, inrichten, bergen administratie verwerken, businessplannen uitwerken, ... en terwijl nog koken voor lopende opdrachten.

But we did and we're proud!

Het resultaat kan u komen bewonderen vanaf 7 juni. Dan starten we onze lunchbar die elke dinsdag t.e.m. vrijdagmiddag zal geopend zijn voor een verzorgde en gezonde Koreaanse lunch.

We plannen ook een aantal avondopeningen per maand waar dan een uitgebreidere dinerkaart voorstellen. De data hiervan zullen bekend gemaakt worden via website en FB zodat u tijdig uw plekje kan reserveren.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op dit nieuwe plekje in Antwerpen en te kunnen verwennen met heerlijke Koreaanse gerechten. En onze foodtruck? Die zetten we zeker niet op stal. Die zal nog vele kilometers rondtuffen, volgeladen met lekkere Koreaanse streetfood. Dus watch out & enjoy! 

Tot binnenkort!

Het Table d'Ho team