Deze 9 gezonde foodtrucks moet je hebben uitgetest in 2018 (Foodtruckbestellen.be)

Deze 9 gezonde foodtrucks moet je hebben uitgetest in 2018 (Foodtruckbestellen.be)

Met Table d’’HO voorzie je jouw feest van heerlijke gezonde Koreaanse keuken mét pit! De gerechten van Table d’Ho zijn net even anders is dan de usual suspects uit Azië. Op het menu vind je zowel hippe streetfood-snacks met verrassende fusion combi’s als heerlijke traditionele gerechten. Naast hun tradionele Koreaanse schotels trakteert Table D’Ho je ook graag op fantastische hedendaagse creaties. Wat je ook verkiest: je smaakpapillen gaan gegarandeerd op ontdekkingstocht. Table d’HO kon dus zéker niet missen op onze lijst!

Zie http://www.blog.foodtruckbestellen.be/9-gezonde-foodtrucks-2018/

Verslag door foodblogster Elise Descamps (elidesc)

Verslag door foodblogster Elise Descamps (elidesc)

De laatste maanden zag ik Table d’Ho meermaals voorbijkomen bij enkele foodies en hun posts met de fotogenieke Koreaanse keuken verleidden mij keer op keer. Laat het dus geen toeval zijn dat ik dit adres uitkies voor de Antwerpse ontmaagding van Georges… Het ventjes is ondertussen twee maand oud, dus hoog tijd om naast Oost- en West-Vlaanderen eens een volgende provincie te ontdekken. Blijkt mijn beste maatje ook nog eens op slechts 800 meter van deze nieuwe Koreaan te wonen. Perfect! De kinderwagen gaat mee in de auto en we wandelen er heen…

Bij aankomst valt op dat de gemiddelde leeftijd van de lunchers gevoelig hoger ligt dan wat je doorgaans in Zurenborg ziet. We zijn hier dan ook aan de andere kant van de ring, een buurt die duidelijk nog wat verjonging kan gebruiken. De ontvangst zit helemaal goed: een vriendelijke ober wijst ons een tafeltje achterin waar we de kinderwagen probleemloos kunnen achterlaten. Trouwens tevens chapeau voor de inrichting van het pand waar blijkbaar voorheen een boekenwinkel in zat. Het resultaat oogt fris en getuigt van karakter.

De lunchkaart bestaat uit zeven hoofdgerechten met allemaal al even welklinkende (maar voor mij onverstaanbare) vanzelfsprekend Koreaanse namen en een suggestie van de week genaamd slow cooked ssamyeopsal. Naar goede gewoonte krijg ik van mijn gezelschap carte blanche; hij kiest enkel zijn drank.

Over die drank gesproken: hij start met een glas cava Pere Ventura (€ 5). Misschien wel leuk voor Café Ventura in Gent om die aan de drankkaart toe te voegen? Ikzelf drink de Boricha tea (€ 2,90), dat is een ongezoete koude granenthee. Origineel!

 

Lees de volledige review op https://elidesc.com/restaurant/table-dho/

OPENING LUNCHBAR

OPENING LUNCHBAR

Zo'n 2 jaar geleden begonnen we ons cateringbedrijfje Table d'Ho met een partytent en een zelf in elkaar geknutselde mobiele keukenblok. Zo schuimden we vele festivals af en verzorgden we tal van cateringopdrachten. Het was rock & roll en soms hard zwoegen op reserve maar door onze passie en het geloof in ons project hebben we de vele uitdagingen toch doorstaan en volgehouden. Met dank aan vele losse en vaste helpers en het enthousiasme van onze klanten.

Maar een jaar later hadden we het echt wel gehad met al dat gezeul en het telkens opbouwen/afbreken van ons kraampje. We kochten een oersaaie tweedehands bestelwagen en transformeerden die eigenhandig naar een 'echte' food truck die paste in onze huisstijl. Geen grand chique maar wel stijlvol en persoonlijk. Wat een verademing! Nog meer mensen begonnen ons te kennen en vanuit ons truckje hebben we ondertussen vele lachende en tevreden klanten mogen bedienen. En met voorsprong de meest gestelde vraag aan ons luik was 'Hebt u ook een restaurant? Want we willen zo graag eens komen eten.' Wel... dat restaurant... dat zat al wel ergens tussen onze dromen maar zoiets realiseren is nog andere koek.

En kijk! Met dezelfde passie en nog meer goesting als 2 jaar geleden is het zover. We zochten een pand en hebben een fantastische plek op ons pad gevonden. Maar het was een boekenwinkel en geen horecazaak. Dus... dan maar weer alle hands on deck. Muren bouwen, nutsvoorzieningen aanpassen, keuken bouwen, inrichten, bergen administratie verwerken, businessplannen uitwerken, ... en terwijl nog koken voor lopende opdrachten.

But we did and we're proud!

Het resultaat kan u komen bewonderen vanaf 7 juni. Dan starten we onze lunchbar die elke dinsdag t.e.m. vrijdagmiddag zal geopend zijn voor een verzorgde en gezonde Koreaanse lunch.

We plannen ook een aantal avondopeningen per maand waar dan een uitgebreidere dinerkaart voorstellen. De data hiervan zullen bekend gemaakt worden via website en FB zodat u tijdig uw plekje kan reserveren.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op dit nieuwe plekje in Antwerpen en te kunnen verwennen met heerlijke Koreaanse gerechten. En onze foodtruck? Die zetten we zeker niet op stal. Die zal nog vele kilometers rondtuffen, volgeladen met lekkere Koreaanse streetfood. Dus watch out & enjoy! 

Tot binnenkort!

Het Table d'Ho team